torsdag 28. mai 2009

GTK feirer nytt medlem!

I oppkjøringen til sesongen 2009 har det igjen begynt og skje ting i Godøy Tennis Klubb! Gamle helter våkner til liv og opp av støvet fra krittlinjen stiger nye stjerner opp! Vi har dermed gleden av å ønske velkommen vårt nyeste medlem:
Tore Hole Oksnes

Tore er ett uskrevet blad innen lokal tennis og med liten fartstid innen tennissporten. Denne kjempen fra naboøya ventes å ha en knusende forehand og likeså serve. Svakheter ventes å være backhand og en utrolig svak vinnermentalitet som følge av oppveksten på valderøya. Har det meste av erfaringen sin fra spillet squash, så bevegeligheten skulle heller ikke være det ikke største problemet, men det kan derimot ta sin tid før han venner seg til og utviler det tekniske og mentale nivået som forventes i Godøy Tennis Klubb. Uansett blir det spennende å finne ut om han kan hevde seg i toppen med stjerner som Ruben Austnes og Sven-Harald Nyvoll. Vi vi GTK vil ønske Tore hjertlig velkommen og lykke til med tennisen i årene som kommer!
Spillerprofil:

Alder: 17 år
Kallenavn: Toreboy/OK20
Høyde: ukjent, søt vertfall
Status: Betatt
Favorittspiller: Sven-Harald Nyvoll
Beste minne: Bli vervet i GTK
Verste minne: Vokse opp på valderøya
Helt: DagGyver Roaldsnes

1 kommentar:

Tore Hole Oksnes sa...

Det ryktes at Wimbeldon ønsker å få unge lovende Oksnes til å holde kurs for kjente spillere som Rafael Nadal, Roger Federer, Maria Sharapova og Williams-søtrene. Kurset vil bli sendt på NRK 3, 05. juli i år hvis Oksnes stiller. Det vil gi en inntekt på ca. 57.000 fra Wimbeldon og 124.000 fra NRK. Alt går da selvfølgelig til GTK.