onsdag 3. juni 2009

Haakon Aarøe

En av de tre grunnleggerne av klubben, Haakon Dyb Aarøe, ser fram til sin tredje sessong i GTK. Denne mannen er den fødte tennisstjernen! Han har alt! Loocken, stilen, holdningen! Men desverre mangler han litt av spillet. Haakon er kjent for sin fake serve. I seg selv er det en helt håpløs ting å gjøre, men når denne mannen gjør det, ser det så domt ut at de fleste mister konsentrasjonen. Og når den slappe, pingleserven først kommer, blir returen fra motstanderen av samme medisin og Aarøe returnerer igjen med en av GTKs beste forhand. For det er ingen hemmlighet! Aarøes forhand er av beste kvalitet! Styrken i forhandskuddet måler 149 km i timen, men presisjonen er det plenty å trekke fra! Derfor er denne spilleren en spiller som ikke er fryktet annet enn på en god dag! 

Haakon har jobbet mye med presisjonen i vinter, og ryktene sier at med sin feminine stil plasserer han 90% av alle ballene på linjen. Det vil si at det nyinnkjøpte hawk-eyesystemet vil komme godt til nytte i år! Og kanskje Haakon endelig skal klare å hevde seg i toppen med Nyvoll, Austnes og det nye medlemmene i klubben.

Som sagt, Aarøe har stilen, holdningen og ikke minst loocken! Men vil han i år ha det som er ant viktigst i GTK? Selve evnen til å spille god tennis? 

Profil
Navn: Haakon Dyb Aarøe
Alder: 19 år
Kallenavn: Hawk
Høgde: Relativt høg
Favorittspiller: Rafael Nadal
Beste minne: ingen
Verste minne: Mange
Helt: Rafa

1 kommentar:

Sven Harald Nyvoll sa...

haha, endelig fått portrett han Haakon me:D nice:p E spent på ka dinne rafa-frelste klysa kan oppnå i årets sesong:D He meir tru på gitta som he sansen for skikkli tennis i år! dvs mej å kikkan. Foresler en fansmatch, rafa vs federer, 2on2 ej å kikk vs ruub å hawk! snakka oss toppmatch gtk stadion Tordsag 16.juli? ;)