tirsdag 11. august 2009

GTK på tur!

Ja dere! Da har våre spioner igjen dratt ut på reise for å vurdere de forskjellige tennisanleggene rundt om kring i verden for å holde oss oppdatert på teknologi, utstyr, banedekke og fasiliteter etc. slik vi kan tilby det ypperste og beste til våre egne medlemmer hjemme på GTK stadion og samtidig forsikre oss om at lokaltennisen rundt om kring er i utvikling! Som kjent var vår forrige tur utenlands til Israel, og denne gangen har noen av våre største stjerner og profiler tatt turen til helt til det fjerne Australia! Dette fasinerende landet, fødestedet til prestisjetunge Australian Open og hjemmet til blant annet tidligere Wimbledon vinner Leyton Hewitt, Pastor Brian Houston og nå for tiden også oppholdsstedet til vår egen #1 Sven-Harald Nyvoll.

Da GTK ble kontaktet tidlig i Januar 2009 med spørsmål om vi kunne sende noen av våre stjerner til Port Douglas, Australia for å spille en oppvisningskamp nølte vi ikke. Vi sendte hele familien Nyvoll på tur til nord-øst kysten av Australia og med majestetiske Great Barrier Reef hvilende langs kysten i bakgrunnen skulle kampen altså spilles. Det ble brødrene Bård Erik Nyvoll og Sven-Harald Nyvoll som skulle stå for underholdningen i denne oppvisningskampen, og for en oppvisning det ble! De to bidrog til ett fyrverkeri av en tenniskamp og sparte ikke på kruttet foran fullsatte tribuner! Det ble nevnt blant publikum asissiasjoner, assiasjoner? Assissiasjoner? Whatever! de ble hvertfall sammenlignet med den legendariske fem setteren fra Wimbledon finalen mellom Federer og Nadal i 2008. Publikum fikk vertfall mye å glede seg over i denne thrilleren av en tenniskamp i den brennhete varmen. Noe vind gjorde at oppkastene og serven til de to ble noe hemmet under hele kampen men det var knapt merkbart med det banespillet de to vartet opp med.


Kampen endte som forventet i storebror Sven’s favør, som kunne innkassere seieren 2-1 etter at Bård noe overraskende tok seieren i første sett. Sven vant til slutt med sifferene 3-6, 6-4, 6-2 etter ren plankekjøring i tredje sett der Bård virket helt utslitt og umotivert. Så der var Sven’s svar til kritikerne som hevder han har lagt på seg/blitt feit siden han flyttet til Australia. Han holdt ut uten problemer og så lettere ut enn på lenge og drog i land seieren på ren utholdenhet i gode 40+ varmegrader nede på grunnlinjen.


Om fasilitetene var de to profilene fra GTK meget fornøgd!

-”Banedekke, nett, racketer, baller, dommeren, ballguttene.. alt var av topp kvalitet her i dag!” skrøt Bård Erik Nyvoll.

-”Ingenting å si på fasilitetene her i Port Douglas! Australia tar tydelig sporten på alvor og legger ned mye arbeid for at lokaltennisen skal holde høy kvalitet! Dette varmer å se og vi er svært fornøgd med kampen og vårt opphold her i dag!” lød dommen fra GTK’s nr 1 Sven-Harald Nyvoll. Til ryktene om at venstrehendte og forholdsvis ukjente Lars Kristian Austnes skal ha tatt over plassen som nr 1 i GTK fnyser unge Nyvoll og sier: ”Aldri i min karriere har jeg tapt mot denne Austnes. At andre ikke kan ta opp kampen mot ham i mitt fravær får så være, men jeg tror jeg beviste i dag at jeg fortsatt er nr 1”.


Vi kan ikke annet enn å si oss enige med Sven-Harald som aldri ser ut til å slutte å bli bedre! Vi ønsker ham lykke til med oppholdet videre i Australia og gleder oss til å se ham i aksjon på GTK stadion så snart som mulig !

Fra våre spioner og reportere var dette det siste fra dagens innlegg. Videre følger en bildeserie fra den forrykende oppvisningskampen i Australia! Enjoy:



Brødrene stilte selvfølgelig opp for

fotografene før kampen!

Banen


Bård server


Bård med sin forehandSom vi ser var Bård på etterskudd helt fra begynnelsen.Her ser vi hvordan vinden påvirket oppkastene til gutta idag.
Sven plasserer her en nydelig forehand på linjen.
Men dommer dømmer ut og Sven er lite fornøyd. Men som den gentleman han er tyr han ikke til det feige "Hawk Eye" systemet.

Ikke godt å si hva Sven har utført her..kan ligne på en "in your face" dans.Bård i aksjon.

Stemningen var til å ta og føle på blant publikum. Ansiktsuttrykkene sier alt!
Ett par stilstudier av Sven's berømte backhand slice. Ustoppelig på dette underlaget!
Igjen. Nydelig!
Maria gjorde det også godt på kvinnesiden og hentet hjem seieren i jr klassen.
Bård lykkes her med en lobb på ett svært viktig poeng i første sett. Godt kamuflert.

Hvilken bedre måte å avslutte dagens innlegg enn med en stilstudie av Sven's perfekte serve. Ett ord: ACE!

4 kommentarer:

Kai H sa...

"oppkastene" ... HEITE det det??

Sven Harald Nyvoll sa...

eeeeh ja...

Kai H sa...

"vomit" eller "puke" da på engelsk..?!?

Sven Harald Nyvoll sa...

neineinei, "up-throws"!
hallo! lær dej engelsk! :D:D:D